Dua pelajar UPM terima Anugerah Ikon Varsiti Berita Harian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
PUTRAJAYA, 27 Februari (UPM)- Dua pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Anwarrul Aswad Ahmad dan Chia Wen Shin terima Anugerah Ikon Varsiti Berita Harian 2013.