Yayasan HLAF tawar 4 biasiswa untuk program PhD di UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 26 Feb (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Human Life Advancement Foundation (HLAF), sebuah yayasan tanah air, menandatangani perjanjian bagi menawar empat biasiswa untuk melanjutkan pengajian di peringkat Doktor Falsafah (PhD) serta peluang mengikuti program postdoctoral di UPM.