5 EMAS DI MTE 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
KUALA LUMPUR, 21 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) membawa pulang lima pingat emas, 12 perak, 10 gangsa dan satu anugerah khas pada pameran Malaysia Teknologi Expo (MTE) 2014 pada 20-22 Februari lalu.