Kenaikan harga makanan: Mengapa dan apa seterusnya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 25 Feb (UPM) - Turun naik harga makanan adalah norma pasaran. Rata-rata hakikat ini diterima oleh rakyat jelata.