Dokumentari Upm-Finas Menang Festival Foto Dan Filem Dokumentari ASEAN 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
HANOI, 20 Feb - Filem dokumentari terbitan Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) berjudul 'Jungle Beat' berjaya mendapat tempat pertama kategori video dan dokumentari pada Festival Foto dan Dokumentari Filem ASEAN 2013, di sini.