Pelajar Pertanian dpd 8 negara Asia berkongsi dan bekerjasama di persidangan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 14 Feb (UPM) - Lebih daripada 60 pelajar pertanian dari 8 negara Asia bertemu di Universiti Putra Malaysia (UPM) awal bulan ini di mana mereka belajar tentang isu-isu pertanian, bekalan makanan, keselamatan makanan dan bagaimana untuk berkongsi dan bekerjasama merentasi sempadan.