UPM–Mitsubishi komited dalam usaha memulihara hutan dan flora untuk tahun ke-2 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
BINTULU, 13 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Mitsubishi Corporation untuk tahun ke-23 komited menganjurkan program pemuliharaan hutan di UPM Kampus Bintulu dalam usaha memulihara kehijauan flora.