CAED luaskan maklumat kanser - Mingguan Malaysia, Rabiatul Adawiyah Koh Abdullah (2009)
Menerusi projek pendidikan dan penyelidikan kanser (CaEd, pendidikan kanser ini dapat dibangunkan serta mempelbagaikan cara penyampaiannya.