Pelajar FBMK UPM anjur bengkel mengenali susur galur perkerisan melayu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)

(untitled)
SERDANG, 12 Feb – Buat julung kalinya pelajar Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Bengkel Perkerisan Melayu untuk mengenali susur galur perkerisan melayu.