UPM latih 67 siswazah dari seluruh negara jadi usahawan bidang pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
PUCHONG, 8 Feb (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya melatih 67 siswazah institut pengajian tinggi (IPT) di Malaysia untuk menjadi usahawan pertanian dalam satu program khas yang digelarkan Inkubasi Usahawantani 2014 di sini.