UPM Jobmarket Jalin Kerjasama Latih Siswazah - Berita Harian, (2008)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) bekerjasama dengan agensi pekerjaan Jobmarket Malaysia Sdn Bhd (Jobmarket) bagi melaksanakan program penempatan latihan industri pelajarnya.