Kursus berkualiti di MTDC Multimedia - Harian Metro, Noor Azam Abd Aziz (2003)
Pengajian dalam bidang Multimedia dan teknologi maklumat semakin mendapat tempat di kalangan pelajar lepasan sekolah berikutan pasaran pekerjaan yang terbuka luas.