Membina Rumah Idaman Dengan Putra Blok - Utusan Malaysia (2008)
PENUBUHAN Pusat Penyelidikan Perumahan (HRC) Universiti Putra Malaysia (UPM) adalah tepat pada masanya dalam usaha menjadikan Sektor pembinaan lebih mesra pengguna iaitu murah dan berkualiti.