Mendepani cabaran keluarga muslim - Utusan Malaysia, Zuarida Mohyin (2009)
Sayangnya, realiti dalam masyarakat kita, terlalu banyak permasalahan yang melanda keluarga Muslim hari ini. Kes-kes keganasan rumah tangga sama ada secara fizikal, mental dan seksual kerap kita dengar. Begitu juga denagn kes penceraian sehingga mencecah belasan ribu kes setiap tahun.