HRC Rintis Projek Perumahan Mampu Milik - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
SATU daripada keperluan manusia seperti mana yang dinyatakan dalam hierarki piramid Abraham Maslow ialah perlindungan fizikal.