Jobmarket Bantu Penempatan Pelajar UPM - Utusan Malaysia, (2008)
Bagi memudahkan penempatan pelajar mengikuti latihan industri Uiiiversiti Putra Malaysia (UPM) memeterai memorandum persefahaman MoU dengan Jobmarket Malaysia Sdn Bhd Jobmarket semalam.