Lambakan buah bermusim : penyelesaian masalah belenggu pengusaha dusun perlu kerjasama banyak pihak - Berita Harian, Yahya Awang (2009)
Setiap kali tiba musim buah-buahan, isu lambakan buah-buahan terpilih akan memeningkan banyak pihak. Petani yang terbabit antara golongan yang mendapat kesan terus daripada masalah ini.