Bandar Enstek Gabung Reka Bentuk Pengaruh Itali - Berita Harian, (2008)
TH Properties Sdn Bhd memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Villa Muhandis Internationale Sdn Bhd (VMI) bagi menggabungkan seni reka bentuk dan pengaruh Itali dalam projek Bandar Enstek.