Reputasi cemerlang USM harus dipertahankan - Berita Harian, Zainor Said (2009)
Kesilapan dalam pengumuman keputusan kemasukkan ke Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini bukan saja menyebabkan ratusan pelajar serta ibu bapa mereka berasa hampa dan kecewa, malah ia memberi ruang kepada pihak tertentu mempersoal kemampuan universiti berkenaan dalam mengendalikan sediri pemilihan pelajar.