UPM juara bertahan dominasi acara olahraga SUKIPT 2014 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 10 Feb (UPM) - Juara bertahan Universiti Putra Malaysia (UPM) secara keseluruhan mendominasi acara olahraga Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2014 yang telah berlangsung di Stadium Arena Universiti Malaya (UM) bermula 5 Februari lalu hingga semalam.