Epal meranum di Sabah : rahsia epal Ba'Kelalan - Utusan Malaysia, Abd Halim Hadi (2009)
Memilih sesuatu yang unik bukanlah laluan mudah untuk ditempuhi. Namun seorang warga emas di pedalaman Sarawak membuktikan setiap keazaman yang disulam usaha gigih pastinya membuahkan hasil.