Pengusaha Cendawan Gagal Tembusi Pasar Raya Besar - Utusan Malaysia, Hasnurul Mohamed (2008)
Bukan mudah bagi pengusaha cendawan tiram kelabu Zainon Ariffin untuk memasarkan hasil tanamannya itu ke mana-mana pasar raya besar di Selangor.