Iskandar 'Doktor Keli' - Harian Metro, Nazarali Saeril (2009)
Perkara pertama ditunjukkan 'Hero Hindustan' ini sejurus bersua muka ialah tersenyum dan senyuman meleret berkenaan berlarutan sepanjang pertemuan lebih 3 jam.