Program Experience Works beri peluang pelajar UPM menerokai dunia kerjaya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 21 Januari (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Yayasan Sime Darby mewujudkan program Experience Works iaitu program bekerja sambil belajar kepada pelajar UPM untuk menerokai dunia kerjaya sebenar.