UPM ranking 16 dunia UI-GreenMetric World University Ranking 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meningkatkan ranking penarafan UI-GreenMetric World University Ranking 2013 ke tempat 16 berbanding 19 pada tahun sebelumnya baru-baru ini.