IFSAC beri perhatian isu kritikal keselamatan makanan, sekuriti makanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
Kuala Lumpur, 23 Dis (UPM) - Persidangan Antarabangsa “International Food Safety Conference” (IFSAC 2013) bertemakan “Food Safety: Critical Dimension of Food Security in Emerging Economies” memberikan perhatian terhadap keselamatan makanan sebagai satu bidang kritikal dalam sekuriti makanan.