UiTM juara Masum 2009 - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Teknologi Mara (UiTM) muncul juara Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) di Kampus Universiti Utara Malaysia (UUM), Sintok, Kedah, baru-baru ini.