ßudaya Politik Sihat Perkukuh Umno - Berita Hatran, (2008)
SAYA perhatikan seiepas pilihan raya umum 8 Mac lalu ramai ahli politik Barisan Nasional (BN) kerap melaung laungkan muhasabah diri Akan tetapi laungan itu sebenarnya mengkritik daripada pelbagai sudut dan posisi.