UPM bolot dua emas masakan halal - Utusan Malaysia , (2009)
Penyertaan sulung Universiti Putra Malaysia (UPM) pada pertandinagn Apperentice Chefs di Pusat Konvensyen dan Pameran Matrade (MECC), Kuala Lumpur, baru-baru ini ternyata berbaloi.