USM terima sumbangan - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Sains Malaysia (USM) menerima sumbangan peralatan makmal Elektrofisiologi berharga kira-kira RM250,000 daripada sekumpulan syarikat di Jerman bagi membantu institusi itu melaksanakan pengajian dalam bidang sains elektrofisiologi.