Inovasi ringan alat kesan kanser - Utusan Malaysia, Kahirunnisa Sulaiman (2009)
Bilangan pesakit kanser yang meningkat sabah tahun menyebabkan pelbagai langkah perlu dilakukan bagi menangani masalah berkenaan.