UPM, SRI usaha komersialkan hasil penyelidikan. - Berita Harian, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama dengan institut pengkomersialan terkemuka, Stanford Research Institut (SRI) International California, Amerika Syarikat bagi mengantarabangsakan hasil penyelidikan dan inovasi universiti itu menerusi memorandum persefahaman (MoU) yang ditandatangani, baru-baru ini.