Majlis Khatan, Khatam Al-Quran - Harian Metro, (2008)
Seramai 151 murid Sekolah Kebangsaan Seri Maulana, Pekan, Pahang menyertai majlis khatam al-Quran, berkhatan dan bertindik di sekolah berkenaan, baru-baru ini.