12 saintis UPM dinobatkan sebagai Saintis Penyelidik Terkemuka 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 18 Dis (UPM) – Dua belas saintis Universiti Putra Malaysia (UPM adalah antara 35 saintis yang diberi pengiktirafan oleh Akademi Sains Malaysia (ASM) sebagai saintis penyelidik terkemuka negara pada 2013.