Joanne Yeoh, virtuoso biola UPM lancar album baharu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 10 Dis (UPM) – Pemain biola berbakat luar biasa Dr Joanne Yeoh dari Universiti Putra Malaysia (UPM) melahirkan album baharu mengandungi 10 lagu yang dicipta khas untuk santapan para peminat dan pengikut beliau.