UPM raih 2 emas, 3 anugerah khas INOVA di Croatia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
ZAGREB – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Rosnah Shamsudin dan pelajarnya, Muhammad Fakhri Zainuddin meraih dua emas dan tiga anugerah khas, Diploma Euroinvent Gold Medal dari Romania Inventor Forum dan Honor of Invention dari World Invention Intellectual Property Association (WIIPA) pada International Invention Show (INOVA) di sini.