Sekolah, Melayu sendiri tidak bersungguh martabatkan BM: Citra Sahabat DBP - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
ERDANG, 26 Nov (UPM) – Seorang pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM) menyuarakan kebimbangannya tentang kemerosotan penguasaan bahasa Melayu tinggi yang begitu ketara di Malaysia kebelakangan ini.