Skali Cerita Kecekalan Tengku Farith - Berita Harian, Suffian A. Bakar (2008)
KETIKA memulakan perjalanan hidup sebagai seorang usahawan, usia beliau baru menjangkau 25 tahun. Hari ini pada usia baru 36 tahun kematangan beliau dalam selok belok dunia perniagaan begitu terserlah ditambah pula dengan uban yang mula memutih di kepala.