Rahsia dan kecantikan serangga dibongkar di pameran NYAWA’13 UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 20 Nov – Sebanyak 25 spesimen bertemakan pelbagai jenis serangga telah dipamerkan sempena Pameran Natures’s Yield And Wonders of Art (NYAWA) 2013 yang berlangsung mulai 11 November 2013 sehingga 15 Disember 2013 di Universiti Putra Malaysia (UPM).