Warga UPM diseru menjana idea baharu demi kesejahteraan masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Mohd Fauzi Ramlan menyarankan agar warga UPM berkebolehan menjana idea-idea baharu yang menjurus kepada kesejahteraan masyarakat.