Pertanian dan Perhutanan, Pendidikan UPM - 100 terbaik universiti dunia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG – Bidang Pertanian dan Perhutanan serta bidang Pendidikan di Universiti Putra Malaysia (UPM) diiktiraf sebagai antara 100 terbaik dunia mengatasi lebih dua ribu universiti lain baru-baru ini.