UPM Raih 4 Emas, 1 Anugerah Khas, Pameran PECIPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 9 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih 4 Emas, 9 Perak, 8 gangsa dan 1 Anugerah Khas daripada 25 penyertaan dalam Pameran Persidangan dan Ekspo Ciptaan Institusi Pengajian Tinggi Antarabangsa (PECIPTA) 2013.