UPM hasil kit pengurusan kewangan kanak-kanak - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
NILAI - Dua penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan kit pengajaran untuk meningkatkan kesedaran golongan ibubapa dan pendidik mengenai amalan bijak pengurusan kewangan kanak-kanak.