Runtuhan bumbung stadium tidak jejas jaguh kebangsaan - Utusan Malaysia, (2009)
KUALA TERENGGANU - Tragedi runtuhan bumbung Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin, kelmarin tidak melemahkan semangat tiga jaguh pecut kebangsaan untuk menunjukkan aksi terbaik dalam Sukan Staf Antara Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) ke - 34 di sini, semalam.