Wanita BSN ungguli futsal badan berkanun - Harian Metro, (2009)
Skuad wanita Bank Simpanan Nasional (BSN) muncul juara Kejohanan Futsal Badan Berkanun Malaysia VI selepas mengatasi Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) 2-1 pada final yang berlansung di Langkawi, baru-baru ini.