UPM - USSH (Vietnam) kukuh kerjasama dalam Sains Sosial & Kemanusiaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
Ho Chi Minh - Universiti Putra Malaysia (UPM) buat pertama kali menjalinkan memorandum persefahaman (MoU) selama 5 tahun dengan University of Social Sciences & Social Humanities (USSH), Vietnam dalam bidang sains kemanusiaan.