Tiga pelajar FBMK raih tempat ketiga Golden Achievement Awards - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PULAU PINANG, 29 Sep - Seramai tiga pelajar Jabatan Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM), iaitu Farihah Hanum Ahmad, Tan Jia Siang dan Haslina Ramlee mendapat tempat ketiga (The Best Public Service Announcement) pada Majlis Golden Achievement Awards 2013 di sini baru-baru ini. Penerbit Video pelajar FBMK, Mohd Rizal Helmi berkata pelajar-pelajar dari Kumpulan Infiniti itu meraih hadiah wang tunai sebanyak RM500 berserta trofi dan merupakan finalis kategori Public Service Announcement ( PSA ) dengan projek Pray.