Graduan perlu kukuh hubungan dengan pemimpin - Tan Sri Rozali - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG – Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) diseru memperkukuhkan hubungan dengan pemimpin bagi membentuk generasi pelapis masa depan yang cemerlang untuk negara.