Graduan disaran tingkatkan integriti, jauhi rasuah - Tan Sri Lim - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG – Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) disaran memperkuatkan integriti diri dan menjauhi amalan rasuah apabila memasuki sektor kerjaya kerana penyakit masyarakat itu bakal membawa musibah besar kepada negara.