Graduan diseru sumbang ilmu kepada masyarakat – Tan Sri Nayan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG – Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) selaku alumni Universiti diseru untuk menyumbang ilmu kepada pembentukan masyarakat dan tamadun dengan lebih berkualiti, berintegriti dan sinergi dengan alam persekitaran.